Termeni de utilizare

Termeni de utilizare a website-ului

 

Prezentul document reglementeaza comportamentul si folosirea site-ului Restart.ro, accesibil la domeniul web www. Restart.ro,  împreuna cu toate subdomeniile acestuia, de catre orice persoana care îl acceseaza/viziteaza (denumita în continuare Utilizator).

1. Aplicare

Website-ul Restart.ro, împreuna cu toate subdomeniile acestuia (denumit în cele ce urmeaza Website), este pus la dispozitie de catre RESTART SERVICE SRL. Accesul si utilizarea acestui Website se supun prezentilor Termeni de utilizare a Website-ului si se completeaza, acolo unde este cazul, cu reglementarile legale in vigoare. Accesând si/sau utilizând Website-ul se considera ca sunteti implicit de acord cu acesti Termeni de utilizare. Datele personale pe care le veti furniza prin intermediul site-ului vor fi tratate în conformitate cu Politica de confidentialitate.

2. Restrictii referitoare la drepturile de proprietate intelectuala

Website-ul contine elemente protejate de reglementari europene si internationale privind drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, cum ar fi (dar fara a se limita la) marcile comerciale Nikon, Toshiba, Lowepro, SanDisk, Lexar, Marumi, Velbon, Joby, denumirile comerciale, logo-urile, fotografiile, fisierele video, fisierele audio, textele, design-ul grafic (denumite în cele ce urmeaza Continut). Fara a modifica orice restrictii suplimentare impuse de legile în vigoare, pentru a proteja aceste drepturi, se aplica urmatoarele restrictii privind utilizarea Website-ului:

  • Nicio parte a acestui Website nu poate fi copiata prin mijloace electronice sau de orice alt fel, fara exceptie. Este interzisa reproducerea oricarei parti a acestui Website pe orice alt site de internet fara acordul RESTART SERVICE SRL.
  • Marcile si denumirile comerciale, precum si marcile serviciilor si logo-urile Nikon, Toshiba, Lowepro, SanDisk, Lexar, Marumi, Velbon, Joby asa cum sunt utilizate pe Website nu pot fi afisate sau utilizate în orice alta modalitate fara acordul scris prealabil al RESTART SERVICE SRL.
  • RESTART SERVICE SRL autorizeaza utilizarea acestui Website si Continutul acestuia doar în scop personal - cu conditia respectarii tuturor notificarilor privind dreptul de autor si de proprietate - si interzice utilizarea acestui Website si a Continutului în scop comercial.
  • Se pot realiza legaturi catre Website în masura în care acestea trimit catre pagina principala. Este interzisa realizarea unor legaturi catre subpagini sau catre Continut, direct catre alte parti ale Website-ului, exceptie facând situatiile aprobate.
  • Este interzisa vizitarea Website-ului prin mijloace automate (de exemplu, prin utilizarea unor programe de tip „crawler” sau „autobots”) pentru a descarca sistematic informatii de pe acesta sau pentru a face legatura functionala dintre Continutul Website-ului si un alt site.

Utilizatorii care încarca în Website materiale protejate de drepturi de autor îsi asuma responsabilitatea pentru folosirea acestor materiale si acorda totodata RESTART SERVICE SRL dreptul de a le folosi pe durata nedeterminata în conformitate cu scopul pentru care aceste materiale au fost încarcate în Website. 

3. Legaturi catre site-uri ale unor terte parti

Acest Website poate contine legaturi outbound catre alte site-uri. Acestor legaturi li se pot aplica exceptii de la cele de mai sus conform informatiilor prezentate pe respectivele site-uri. Orice legaturi catre pagini ale unor terte parti sunt oferite pentru confortul dumneavoastra si vor fi supuse utilizarii pe propria raspundere. Noi nu ne asumam raspunderea pentru continutul paginilor accesate în acest mod.

4. Utilizare necorespunzatoare

Este interzisa utilizarea Website-ului sau Continutului într-o maniera care deranjeaza alti utilizatori ai Website-ului, încalca drepturile acestora, întrerupe functionarea corespunzatoare a Website-ului sau afecteaza informatia prezentata pe Website si/sau software-ul care controleaza functionarea acestuia. Nu este permisa utilizarea Website-ului sub un nume fals sau evitând masurile de securitate aplicate sectiunilor blocate ale Website-ului. Este interzisa utilizarea Website-ului sau a Continutului acestuia într-o maniera care constituie sau încurajeaza comportamente ce pot fi considerate infractiuni, implica responsabilitate civila sau care încalca legile în vigoare.

5. Limitarea raspunderii

RESTART SERVICE SRL si nicio alta parte implicata în crearea, producerea sau livrarea acestui Website nu îsi asuma responsabilitatea pentru nicio pierdere, dauna sau niciun cost, precum si pentru nicio dauna directa, accidentala, secundara, speciala sau tipica rezultata din utilizarea Website-ului sau a serviciilor (inclusiv responsabilitatea pentru transmiterea întârziata sau incorecta a informatiilor, întreruperea, suspendarea sau anularea Website-ului), fara exceptie.
De asemenea, RESTART SERVICE SRL nu îsi asuma responsabilitatea pentru daune asupra echipamentului sau virusi care pot infecta calculatorul ca urmare a accesarii, utilizarii sau vizitarii Website-ului sau a utilizarii continutului acestuia.
Utilizarea si vizitarea Website-ului se face pe propria raspundere a Utilizatorilor. 
RESTART SERVICE SRL nu ofera garantii de nici un fel, implicite sau explicite, privind accesarea de catre utilizatori a site-ului. 
S-a acordat o atentie deosebita Continutului si corectitudinii informatiei prezentate pe Website. Cu toate acestea, RESTART SERVICE SRL nu ofera nicio garantie ca acest Website si informatiile prezentate vor raspunde cerintelor utilizatorului, ca Website-ul nu va înregistra întreruperi, ca va furniza prompt informatii, ca va fi securizat si lipsit de erori. De asemenea, nu ofera nicio garantie în ceea ce priveste rezultatul obtinut ca urmare a utilizarii Website-ului.
Orice materiale si/sau informatii descarcate sau obtinute printr-o alta modalitate ca urmare a utilizarii Website-ului se utilizeaza pe propria raspundere.
Sunteti responsabil(a) pentru continutul fisierelor încarcate pe serverul RESTART SERVICE SRL si orice alte materiale distribuite prin intermediul Website-ului sau serviciilor. Sunteti responsabil(a) pentru toate obligatiile care iau nastere ca urmare a utilizarii Website-ului sau serviciilor. Sunteti de acord sa despagubiti RESTART SERVICE SRL pentru orice pierderi, daune, obligatii rezultate sau orice revendicare sau actiune legala efectuata asupra sa sau care implica RESTART SERVICE SRL ca urmare a utilizarii necorespunzatoare si în contradictie cu prezentii Termeni si Conditii de catre dumneavoastra a Website-ului sau serviciilor.

 

6. Informatii generale
RESTART SERVICE SRL îsi rezerva dreptul de a modifica oricând termenii prezentului acord, în conformitate cu legislatia româna în vigoare, fara nicio formalitate si fara preaviz. Modificarile vor fi afisate în aceasta pagina si vor avea efect imediat. Accesul în Website implica faptul ca dumneavoastra ati luat la cunostinta si v-ati dat acordul asupra noilor termeni.
RESTART SERVICE SRL îsi rezerva dreptul de a modifica oricând Website-ul, structura si arhitectura acestuia sau elementele de design, fara nicio formalitate si fara notificare prealabila.

8. Lege aplicabila

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt reglementati si interpretati în conformitate cu legislatia româna în vigoare. Instanta competenta de la sediul RESTART SERVICE SRL va avea jurisdictie exclusiva pentru solutionarea disputelor ce pot aparea din termenii si conditiile de utilizare sau în legatura cu acestia.

 

Acest document a fost actualizat pe data de 31.01.2014