Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani * se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon** din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

* GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate (nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii, sau livrarii in cazul comertului online, acestui produs. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteste pe zile, nu intra in calcul ziua de la care incepe sa curga termenul, nici ziua când acesta se implineste, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura." Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si "Certificatul de Garantie" pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat. Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care actioneaza in scopuri comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 2 ani (GARANTIE DE CONFORMITATE) de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR, mirrorless si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

Informatii generale service Nikon
Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto Nikon DSLR si mirrorless
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR si mirrorless. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon si mirrorless poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

Petrica a comentat pe 20 Martie 2019, 16:14
Cat costa si cat dureaza curatarea senzorului la Nikon D7100?
0
0
Service Nikon a comentat pe 20 Martie 2019, 16:19
Buna ziua! Costul curatarii senzorului aparatului dvs Nikon D7100 este de 90 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service perioada de stationare in vederea reparatiei se poate cuprinde intre aproximativ doua zile si aproximativ doua saptamani. La finalizarea reparatiei veti fi notificat automat din sistem prin sms/email. Cu stima
0
0
Sorin a comentat pe 13 Martie 2019, 03:25
Buna ziua. Detin urmatoarele echipamente cu diferite defecte si ma intereseaza o estimare de pret pentru rezolare: nikon d7000 curatare senzor, calibrare body nikon 50mm 1.4 calibrare Nikon 28-105mm f/3.5-4.5 zoom-ul se blocheaza uneori la 28mm si are o pata de fungus. Multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 13 Martie 2019, 09:31
Buna ziua! Costul curatarii senzorului de imagine al aparatului Nikon D7000 este de 90 lei. Costul calibrarii obiectivului Nikon 50mm este de 230 lei, acesta se calibreaza independent de aparatul foto deoarece fiecare are un standard propriu de aceea recomandam si verificarea sistemului AF al aparatului. Obiectivul Nikon 28-105mm f/3.5-4.5AF-D NIKK ..afiseaza tot comentariul
0
0
Daniel a comentat pe 01 Martie 2019, 19:25
Buna ziua. Pentru un aparat D800 nikon cu un shutter count de 237.000 de cadre cat m-ar costa schimbarea shutterului? Producatorul garanteaza 200.000. Eu sunt f multumit de aparat care merge perfect la ce am eu nevoie, dar nu as vrea sa ma lasa in mijlocul unui eveniment si vreau preventiv sa il schimb. Multumesc pentru raspuns
0
0
Service Nikon a comentat pe 04 Martie 2019, 09:46
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului dvs este de aproximativ 1400 lei. In functie si de gradul de uzura al componentelor adiacente costul devizului poate ajunge si la aproximativ 2400 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0
Farago Stefan a comentat pe 01 Martie 2019, 16:20
Buna ziua. Am un aparat foto Nikon 1 S1 nu mai este in garantie si as dori sa l repar. S-a resetat softul, avea meniu in limba romana acuma are in limba engleza si am cumparat un obiectiv si de atunci se blocheaza la o poza si nu pot sa l deblochez numa daca il opresc.Acuma face 3, 4 poze dupa care se inchide. As dori sa l repar. Multumesc.
0
0
Service Nikon a comentat pe 04 Martie 2019, 09:47
Buna ziua domnule Farago Stefan! Devizul reparatiei poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Mancas Andrei a comentat pe 27 Februarie 2019, 09:45
Bună ziua. Pentru schimbare shutter si cauciucuri D600 ce pret? Dar pentru cauciucuri 17-55?
0
0
Service Nikon a comentat pe 27 Februarie 2019, 11:52
Buna ziua domnule Mancas Andrei ! Costurile inlocuirii obturatorului si ale kitului de cauciucuri pentru aparatul foto Nikon D600 sunt de aproximativ 650 lei respectiv 110 lei. Costul kitului de cauciucuri pentru obiectivul dvs este de 85 lei. Cu stima
0
0
Cosmin a comentat pe 16 Februarie 2019, 22:22
Bună ziua!! Dețin un Nikon D750 cumpărat anul trecut în vară de la F64, aflat sub garanție. Garanția acoperă calibrarea acestuia? Are un back-focus vizibil. Când trimit body-ul, trebuie sa îl trimit cu tot cu obiective? Sau calibrarea se face doar pe body?
0
0
Service Nikon a comentat pe 18 Februarie 2019, 15:21
Buna ziua! Calibrarea este o operatiune de mentenanta ce se efectueaza contra cost, 440 lei, conform certificatului de garantie. Aparatele foto si obiectivele Nikon DSLR se calibreaza independent unele de celelalte de accea recomandam si verificarea obiectivelor. Cu stima
1
0
Ilie a comentat pe 11 Februarie 2019, 17:16
Buna ziua, Am mai multe cutii D3 si D4. Sunt inregistrate pe firma. Cat ne-ar coasta curaterea senzorului si de cat timp ar fi necesar, per cutie? Multumesc, M'Ilie
0
0
Service Nikon a comentat pe 15 Februarie 2019, 10:08
Buna ziua! Costul curatarii senzorului de imagine al aparatelor dumneavoastra foto este de 165 lei/aparat. In functie de gradul de ocupare a centrului de service perioada de stationare in vederea reparatiei se poate cuprinde intre aproximativ doua zile si aproximativ zece zile. La finalizarea reparatiei veti fi notificat automat din sistem prin s ..afiseaza tot comentariul
0
0
buculeasa a comentat pe 06 Februarie 2019, 21:06
Buna ziua. Am un obiectiv 15-105, la care s-au rupt aripioarele de fixare pe body. Sunt interesat sa inlocuiesc inelul de fixare (care contine acele aripioare). Cum proccedez si cat dureaza?
0
0
Service Nikon a comentat pe 08 Februarie 2019, 13:27
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei obiectivului dumneavoastra este de aproximativ 170 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Puteti aduce/trimite obiectivul foto pentru diagnosticare/reparatie conform procedurii de la pagina http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Razvan Savu a comentat pe 04 Februarie 2019, 18:15
Buna ziua. Am un Nikon d750 care ar avea nevoie dr calibrarea focusului. Precizez ca nu are garantie. Ma puteti ajuta cu un pret? Multumesc ! Buna. Am un Nikon d750 si am o mica problema la el. Cand focalizez in live view, focalizarea merge perfect. Cand focalizez folosind vizorul, aparatul focalizeaza prost de tot. Are un front-focus mult mai mar ..afiseaza tot comentariul
0
0
Service Nikon a comentat pe 05 Februarie 2019, 15:08
Buna ziua domnule Razvan Savu! Sistemul de focalizare in live view ce detecteaza contrastul este diferit de cel ce utilizeaza sistemul phase detection ce este folosit cand focalizati prin ocular. In cazul in care aparatul dumneavoastra necesita calibrare, costul acestei operatiuni de mentenanta este de 440 lei. Cu stima
0
0
Dan Bucur a comentat pe 03 Februarie 2019, 00:24
Buna seara! Va rog sa-mi spuneti cat costa schimbarea cauciucului de zoom la un obiectiv Nikon 24-120 f4, repararea lui, (focalizeaza, dar sare focala in multe situatii)si in cat timp ar fi gata.Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 05 Februarie 2019, 14:58
Buna ziua domnule Dan Bucur! Costul inlocuirii kitului de cauciucuri pentru obiectivul dumneavoastra este de 85 lei. Costul estimativ al reparatiei obiectivului este de aproximativ 1000 lei. Cu stima
0
0
Nikon

Accesorii
Obiective
Aparate foto