Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani * se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon** din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

* GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate (nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii, sau livrarii in cazul comertului online, acestui produs. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteste pe zile, nu intra in calcul ziua de la care incepe sa curga termenul, nici ziua când acesta se implineste, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura." Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si "Certificatul de Garantie" pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat. Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care actioneaza in scopuri comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 2 ani (GARANTIE DE CONFORMITATE) de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

Informatii generale service Nikon
Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto DSLR Nikon
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

Chirobocea a comentat pe 15 Noiembrie 2018, 18:31
Buna ziua! Folosesc un nikon d600 cu un nikon 70-300 vr si supraexpune la distanta focala de 300 mm cu 1 stop fata de cea de 200 mm. Din ce am inteles ar fi vorba de transmisia obiectivului! Intrebarea e daca exponometrul aparatului recunoaste transmisia obiectivelor originale nikon? Multumesc!
0
0
Cretu Ovidiu a comentat pe 14 Noiembrie 2018, 17:56
Buna ziua!Am un Nikon Coolpix P520 si din nefericire nu se mai deschide din butonul on/off.Am crezut ca este de vina acumulatorul si am cumparat alt acumulator.L-am montat in aparat si aceeasi problema.L-am pus la incarcat si tot nu functioneaza.Va rog sa ma ajutati.Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 15 Noiembrie 2018, 16:43
Buna ziua domnule Cretu Ovidiu! Pentru diagnosticare/reparatie va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul dvs catre centrul de service conform procedurii de la pagina http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Fischer Hrisa a comentat pe 02 Noiembrie 2018, 13:07
Buna ziua, va rog sa-mi transmiteti, daca este posibil sa obtin o piesa de schimb sau daca se poate repara obictivul foto NIKKOR AF-S 18-105 mm; 1: 3,5 - 56 G ED: clemele de fixare de pe inelul obiectivului de aparat au fost deteriorate, rupte. Va rog sa-mi transmiteti daca reparatia este posibila si cat costa. Multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 02 Noiembrie 2018, 13:11
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii monturii aparatului dvs este de aproximativ 170 lei. aceasta operatiune necesita o interventie autorizata si se poate face doar in centrul de service. Cu stima
0
0
Radu a comentat pe 01 Noiembrie 2018, 15:43
Buna ziua Cat m-ar costa inlocuirea inelului de fixare al obiectivului AF-S NIKKOR 18-105mm 1:35-50G ED deoarece s-au rupt "urechile" de fixare. Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 02 Noiembrie 2018, 13:10
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii monturii aparatului dvs este de aproximativ 170 lei. Cu stima
0
0
Silviu a comentat pe 31 Octombrie 2018, 16:48
Buna ziua, Cat ar costa inlocuirea unui senzor la un nikon d610 in conditiile in care in nota de constatare scrie ca senzorul prezinta zgarieturi.
0
0
Service Nikon a comentat pe 02 Noiembrie 2018, 13:10
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 2750 lei. Cu stima
0
0
Istvan a comentat pe 25 Octombrie 2018, 23:32
Bună ziua. Din păcate am scăpat aparatul meu (D610) și oglinda nu mai funcționează cum trebuie. Fac poze dar 80% rămâne negru, același lucru și în live view. Care poate fi problema și cât ar costa repararea? Mulțumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 29 Octombrie 2018, 10:57
Buna ziua! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Goga Alin a comentat pe 25 Octombrie 2018, 13:05
Buna ziua! Am un nikon d3000. Nu functioneaza focalizarea automata, ci doar cea manuala. Ce e de facut? Cam care ar fi si costul pentru reparatia acestuia?
0
0
Service Nikon a comentat pe 25 Octombrie 2018, 14:33
Buna ziua domnule Goga Alin! In cazul in care este necesara efectuarea operatiunii de calibrare, o operatiune de mentenanta, atunci costul acesteia este de 165 lei. Orice reparatie care implica inlocuire de piese nu se va putea efectua deoarece perioada de service pentru acest model s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Cu stima
0
0
Daniel Andreica a comentat pe 24 Octombrie 2018, 23:02
Buna, Am un Nikon 610 si s-a blocat oglinda cat ar costa? Ideea este ca apare pe ecran ERROR si nu mai acces la senzor. Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 25 Octombrie 2018, 14:31
Buna ziua domnule Daniel Andreica! Costul estimativ al inlocuirii sistemului oglinzii aparatului Nikon D610 este de aproximativ 650 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Cu stima
0
0
dragos a comentat pe 23 Octombrie 2018, 19:29
cat costa sa schimbam shutter la Nikon d600 ?
0
0
Service Nikon a comentat pe 24 Octombrie 2018, 10:53
Buna ziua. Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon D600 este de aproximativ 650 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Cu stima
0
0
Vlad a comentat pe 23 Octombrie 2018, 09:38
Va salut, detin un d7000 iar recent am observat aparitia catorva pete mici de ulei in coltul din stanga sus al imaginii.Doresc sa stiu daca exista un service autorizat in Arad,sau daca trebuie sa-l trimit la dvs. De asemenea v-as ruga un pret estimativ pentru curatarea senzorului/oglinzii. Toate cele bune, Vlad!
0
0
Service Nikon a comentat pe 23 Octombrie 2018, 13:38
Buna ziua. Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul catre centrul oficial de service Nikon conform procedurii de la pagina http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Costul curatarii suprafetelor optice este de 165 lei. Cu stima
0
0
Nikon

Accesorii
Obiective
Aparate foto