Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

* Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
* Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

Informatii generale service Nikon
Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto DSLR Nikon
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

Chirobocea Stefan a comentat pe 19 Iulie 2017, 12:30
Buna ziua! Am un incarcator nikon mh 25 si nu imi mai indica cand se termina incarcarea. Se poate face ceva? Daca da, cam cat ar costa? Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 19 Iulie 2017, 15:47
Buna ziua domnule Chirobocea Stefan! Devizul de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html (cost estimativ - aproximativ 70 lei). Exista posibilitatea ca incarcatorul sa nu poata fi reparat Cu stima.
0
0
Cristian a comentat pe 16 Iulie 2017, 10:47
Buna ziua! Cam cat ar costa inlocuirea senzorului la un Nikon d810? Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 17 Iulie 2017, 10:05
Buna ziua! Costul estimativ pentru inlocuirea senzorului de imagine al aparatului foto Nikon D810 este de aproximativ 3500 lei. Cu stima
0
0
Daniela Ionela a comentat pe 16 Iulie 2017, 03:48
Buna, am un SB700 care a cazut si s-a lovit in montura.Acum fiind indoita nu mai poate fi montat pe nici o pstina. Imi puteti spune cat dureaza inlocuirea acesteia si un pret aproximativ? Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 17 Iulie 2017, 10:04
Buna ziua doamna Daniela Ionela! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii blitului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.h ..afiseaza tot comentariul
0
0
Daniela Ionela a comentat pe 17 Iulie 2017, 19:04
Buna ziua! Blițul functioneaza perfect.Nu are nici macar o zgarietura.A cazut exact in montura de metal care intra in patina de pe aparat sau pe orice poate fi montat.Am reusit sa il montez pe trigger si functioneaza impecabil. Am sa il trimit in service la dv-stra(daca imi spuneti ca exista piesa de inlocuire) la inceputul lunii august, pentru c ..afiseaza tot comentariul
0
0
Service Nikon a comentat pe 18 Iulie 2017, 10:25
Buna ziua doamna Daniela Ionela! Piesele necesare reparatiilor se comanda la producator, Nikon, dupa efectuarea diagnosticului tehnic. Cu stima
0
0
SZABOLCS a comentat pe 14 Iulie 2017, 11:47
Buna ziua, In cat timp se executa reparatia aparatului? Daca trimit intr-o zi de luni atunci primesc undeva vineri? Aveti un tremen de lucrare aproximativ. Va multumesc.
0
0
Service Nikon a comentat pe 14 Iulie 2017, 15:34
Buna ziua! In functie de operatiunea de service ce trebuie efectuata, de gradul de ocupare a centrului de service la momentul receptiei produsului si de disponibilitatea evenualelor piese de schimb necesare, perioada de stationare a aparatului dumneavoastra se poate incadra intre aproximativ doua zile si mai multe saptamani. Cu stima
0
0
Ghitescu Catalin a comentat pe 14 Iulie 2017, 02:23
Buna ziua. Am vazut ca pe data de 12 iulie 2017 Nikon a extins recall-ul pentru D750, referitor la problema shutter-ului. Detin un astfel de aparat,am verificat seria si este un body care trebuie retrimis intr-un service autorizat,imi puteti spune daca reparatia sau inlocuirea se face gratuit,tinand cont ca este un defect de fabricatie ? Precizez c ..afiseaza tot comentariul
0
0
Service Nikon a comentat pe 14 Iulie 2017, 10:21
Buna ziua domnule Ghitescu Catalin! In cazul in care seria aparatului dumneavoastra Nikon D750 face obiectul notificarii de service (http://www.nikon.ro/ro_RO/service-and-support/service-advisories.tag -- În atenţia utilizatorilor aparatelor foto digitale SLR Nikon D750 - posibile umbre în imagini datorită obturatorului (actualizare 12.07.2017) ..afiseaza tot comentariul
1
0
Ghitescu Catalin a comentat pe 14 Iulie 2017, 13:21
Va multumesc frumos pentru raspunsul foarte promt si la obiect. Voi trimite aparatul la d-voastra. Multumesc !
0
0
Balint Gyula a comentat pe 13 Iulie 2017, 09:43
Buna ziua,am un Nikon b500 LA care s-a rupt butonul declansator in urma unui mic accident.Cam cât ar costa schimbarea acestuia si cât dureaza o asemenea servisare.Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 13 Iulie 2017, 13:28
Buna ziua domnule Balint Gyula! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii echipamentului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-g ..afiseaza tot comentariul
0
0
Dan Hantar a comentat pe 10 Iulie 2017, 11:30
Buna ziua! Am un Nikon D3100. Nu mai vede card de memorie. i-am bagat diverse carduri de la sd la microsd, mesajul este acelasi: -This memory card cannot be used. Card may be damaged. Insert another card. Cat ar costa reparatia? Multumesc.
0
0
Service Nikon a comentat pe 12 Iulie 2017, 13:46
Buna ziua domnule Dan Hantar! Costul reparatiei aparatului dumneavoastra poate porni de la 70 lei daca nu este necesara inlocuirea de piese insa poate ajunge si la aproximativ 800 lei. Devizul exact in acest caz se poate comunica doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service: http://restart.ro/service/nikon/procedura-post-garan ..afiseaza tot comentariul
0
0
ion banu a comentat pe 09 Iulie 2017, 23:44
buna seara, spuneti.mi va rog cat costa schimbarea shutterului pt nikon d800. multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 10 Iulie 2017, 11:19
Buna ziua domnule Ion Banu. Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon D800 este de aproximativ 1300 lei. Cu stima
0
0
Farcas Relu a comentat pe 09 Iulie 2017, 20:36
Am cumparat un body second Nikon D600 si dupa circa 300 de fotografii s-a inegrit vizorul ca si cum as vedea imaginea pe timp de seara ( in plina zi ). Orice obiectiv as pune , nu mai am imagine clara in vizor( este intunecoasa) , nu mai scoate fotografii la sensibilitate normala si diafragma normala. O cauza si un pret pentru reparatie ? Multumes ..afiseaza tot comentariul
0
0
Service Nikon a comentat pe 10 Iulie 2017, 11:16
Buna ziua domnule Farcas Relu! In acest caz este necesar un diagnostic efectuat in centrul oficial de service: http://restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Devizul de reparatie va va fi comunicat in aproximativ doua zile de la receptia produsului. Cu stima
0
0
robert a comentat pe 05 Iulie 2017, 01:09
Buna ziua! am un Blit Nikon sb 700,l.am scapat si s.a rupt clapita de la baterii. vreau sa stiu daca o pututi inlocuii si cat m.ar costa.
0
0
Service Nikon a comentat pe 05 Iulie 2017, 10:02
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii capacului acumulatorilor este de aproximativ 150 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic - cu atat mai mult cu cat este vorba despre un soc mecanic. Cu stima
0
0
Nikon

Accesorii
Obiective
Aparate foto