Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

* Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
* Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

Informatii generale service Nikon
Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto DSLR Nikon
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

Catalin Orasanu a comentat pe 12 Decembrie 2017, 19:53
Buna ziua. Am un Nokia S9500 si nu mai iese blitul cand fac poze. Puteti sa-mi spuneti aproximatvi cat ar costa reperatia si cat ar dura pana vin piesele? Multumesc.
0
0
Service Nikon a comentat pe 13 Decembrie 2017, 10:47
Buna ziua domnule Catalin Orasanu! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 200 lei. In functie de disponibilitatea pieselor necesare si de gradul de ocupare a centrului de service perioada de stationare in vederea reparatiei se poate cuprinde intre aproximativ doua saptamani si aproximativ doua luni. Cu stima
0
0
Bogdan Preda a comentat pe 12 Decembrie 2017, 01:41
Buna ziua, Cat ma costa inlocuirea butonului de zoom pentru coolpix l340? Butonul merge dar probabil este slabit arcul care il actioneaza. Multumesc
0
0
Bogdan Preda a comentat pe 12 Decembrie 2017, 10:35
revin cu completarea. deci butonul functioneaza pefect doar ca a devenit doarte sensibil. cand e nou stiu ca simti o oarecare rezistenta in momentul in care faci zoom-in/out. la aparatul meu rezistenta nu mai este la fel de mare.
0
0
Marcu Adrian a comentat pe 08 Decembrie 2017, 09:46
Salutare, am un d5200 butonul de shoot e blocat power on/off nu functioneaza , aparatul e mereu in stand-by. Pret reparatie?
0
0
Service Nikon a comentat pe 08 Decembrie 2017, 10:17
Buna ziua domnule Marcu Adrian! Estimam un cost al reparatiei aparatului foto Nikon D5200 de aproximativ 350 lei. Pretul devizului final poate fi comunicat doar in urma expertizei tehnice deoarece nu doar butonul on/off poate fi cauza acestei defectiuni. Va rugam sa trimiteti aparatul dumneavoastra catre centrul de service conform procedurii: http: ..afiseaza tot comentariul
0
0
Marcu Adrian a comentat pe 08 Decembrie 2017, 13:15
Deci butonul de shoot e blocat, trebuie apasat cu o forta extrem de mare pentru a focaliza si ulterior declansa, si slide switch.ul on/off e fara reactie. Ok ramane sa ma gandesc ,ideea e ca corpul prezinta 2 fisuri in zona capacului bateriei sus langa butonul de record si nu stiu daca merita sau nu reparatia.
0
0
Dinca Dragos a comentat pe 08 Decembrie 2017, 09:32
Bună ziua, am un aparat foto Nikon D3100 si as dori sa schimb obturatorul. Vă rog să-mi spuneți cât m-ar costa această operație în service-ul dumneavoastra. Vă mulțumesc frumos.
0
0
Service Nikon a comentat pe 08 Decembrie 2017, 10:12
Buna ziua domnule Dinca Dragos! Costul reparatiei pentru aparatul foto Nikon D3100 este de aproximativ 500 lei. Va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul oficial de service Nikon pentru diagnosticare tehnica: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Adrian Danea a comentat pe 06 Decembrie 2017, 09:23
Buna ziua! Detin un nikon D7100, si as vrea sa ii schimb focus screen-ul pe care l-am achizitionat deja. Este nevoie sa fie schimbat pentru ca a fost desfacut de mine si nu l-am mai montat cum trebuie. Cat m-ar costa aceast lucru, il pot aduce personal si cam cat ar dura estimativ? multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 06 Decembrie 2017, 10:07
Buna ziua domnule Adrian Danea! Costul estimativ al inlocuirii ecranului de focalizare este de aproximativ 200 lei: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Centrul de service oficial Nikon nu lucreaza cu piesele clientului. In functie de disponibilitatea piesei necesare si de gradul de ocupare a centrului de service perioa ..afiseaza tot comentariul
0
0
Adrian Danea a comentat pe 06 Decembrie 2017, 11:10
Va multumesc pentru raspuns, insa as vrea sa stiu daca se poate face o exceptie pentru situatia in care piesa cumparata deja este noua, ambalata si nedesfacuta? multumesc!
0
0
Adrian Danea a comentat pe 06 Decembrie 2017, 11:15
Inca un lucru va rog, estimarea de 200 ron include si piesa necesara?
0
0
Service Nikon a comentat pe 06 Decembrie 2017, 13:07
Buna ziua domnule Adrian Danea! Costul estimativ oferit include si piesa necesara. Nikon ofera piese de schimb originale doar centrelor de service autorizate. Cu stima
1
0
Stelian Gradinariu a comentat pe 30 Noiembrie 2017, 20:46
am un nikon coolpix l810, nu mai lumineaza blitzul, cred ca s-a ars, CE POT FACE?
0
0
Service Nikon a comentat pe 04 Decembrie 2017, 10:30
Buna ziua domnule Stelian Gradinariu! Costul reparatiei aparatului dumneavoastra este de aproximativ 100 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima,
0
0
Gradinariu Stelian a comentat pe 06 Decembrie 2017, 22:11
Sunt de pe langa Falticeni, Suceava.....unde pot sa trimit la reparatie aparatul foto?
0
0
Service Nikon a comentat pe 07 Decembrie 2017, 10:22
Buna ziua domnule Stelian Gradinariu! Procedura de expediere a produselor o puteti accesa la pagina: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Florian Colea a comentat pe 30 Noiembrie 2017, 16:43
Bună ziua! Am un Nikon D40x, căruia vreau să îi schimb sistemul shutter. Mă interesează preţul, dacă am eu sistemul, sau cu sistemul dumneavoastră.
0
0
Service Nikon a comentat pe 04 Decembrie 2017, 10:07
Buna ziua domnule Florian Colea! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D40x s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Centrul de service oficial lucreaza doar cu piesele originale puse la dispozitie de producator insa in acest caza ele nu mai sunt disponibile. Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru a ..afiseaza tot comentariul
0
0
Olah Antonio a comentat pe 29 Noiembrie 2017, 13:53
Bună ziua! Am un DSLR Nikon D5100 și un obiectiv Nikkor 35mm f/1.8G. Nu am niciun fel de garanție la ele. Problema e că obiectivul nu focusează unde trebuie. Are backfocus/frontfocus. M-ar interesa să știu cât costă o calibrare a obiectivului... Mulțumesc anticipat!
0
0
Service Nikon a comentat pe 04 Decembrie 2017, 10:06
Buna ziua domnule Olah Antonio! Costul calibrarii aparatului si obiectivului dumneavoastra foto sunt de 220 lei respectiv aproximativ 230 lei. Pentru diagnosticare/calibrare va rugam sa aduceti/trimiteti produsele catre centrul de service conform procedurii de la pagina: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
florin a comentat pe 18 Noiembrie 2017, 23:54
Buna ziua. Am un nikon d5100 si l am conectat la calculator s a aprins ecranul si de atunci nu s a mai aprins sa ii fac setările sau asa, pana l am băgat la laptop tot asa face ca nu se aprinde. De la ce o fii?
0
0
florin a comentat pe 19 Noiembrie 2017, 14:23
Am uitat sa zic ca se aprinde dar e tot negru cand vreau sa vad ceva
0
0
Service Nikon a comentat pe 21 Noiembrie 2017, 10:05
Buna ziua! Pentru indentificarea defectului este necesar un diagnostic tehnic in centrul de service in urma caruia vi se va aduce la cunostinta devizul de reparati: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Radu Coriu a comentat pe 17 Noiembrie 2017, 14:34
Buna ziua! Pentru aparatele Nikon DSLR cumparate din UE oferiti vreun fel de garantie? Am citit pe un forum ca exista o garantie europeana de 1 an din partea Nikon. In ce masura se aplica aceasta in Romania? Multumesc!
1
0
Service Nikon a comentat pe 17 Noiembrie 2017, 16:14
Buna ziua domnule Radu Coriu! Echipamentul foto beneficiaza de 1 an garantie in Romania daca este insotit de acte de achizitie si certificatul de garantie eliberat de catre Nikon Europe BV (aparat foto DSLR) sau de certificatul de garantie international (pentru obiectivele foto Nikon D-SLR), completate corespunzator. Cu stima
0
0
Nikon

Accesorii
Obiective
Aparate foto