Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani * se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon** din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

* GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate (nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii, sau livrarii in cazul comertului online, acestui produs. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteste pe zile, nu intra in calcul ziua de la care incepe sa curga termenul, nici ziua când acesta se implineste, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura." Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si "Certificatul de Garantie" pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat. Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care actioneaza in scopuri comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 2 ani (GARANTIE DE CONFORMITATE) de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

Informatii generale service Nikon
Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto DSLR Nikon
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

PETANEC a comentat pe 17 Octombrie 2018, 20:07
Buna ziua. La indemnul dvs., am trimis un email de comanda catre nikon@restart.ro pt kit cauciucuri Nikon D810 cât și pentru blițul SB 910. Asta a fost in 8 august. ...Mi s-a zis si telefonic ca poate dura cateva saptamani dar chiar asa...suntem in 17 octombrie... Emailul meu este claudiu.mk.ro@gmail.com
1
0
Service Nikon a comentat pe 18 Octombrie 2018, 09:47
Buna ziua! Kiturile de cauciucuri comandate sunt incomplete, va vom anunta in momentul in care toate piesele de cauciuc ce le compun vor ajunge in stoc. Va multumim !
0
0
Alex S a comentat pe 15 Octombrie 2018, 11:59
Buna ziua. Un pret pentru un slot memory card pentru un nikon d3300? Cat ar costa?
0
0
Service Nikon a comentat pe 16 Octombrie 2018, 10:47
Buna ziua! Pentru aflarea devizului exact este necesar un diagnostic tehnic efectuat in centrul nostru de service. Costul reparatiei aparatului dumneavoastrapoate poate ajunge si la aproximativ 800 - 900 lei in functie de problemele identificate. Cu stima
0
1
Nicolae a comentat pe 09 Octombrie 2018, 12:12
Buna ziua, am un blitz SB 700, conectez bateriile si nu se mai aprinde, mentionez ca partea de sus se învârte foarte lejer si de acolo nu cred ca nu mai face contact. Nu mai are garanție. Care ar fi problema si costurile?
0
0
Service Nikon a comentat pe 11 Octombrie 2018, 10:45
Buna ziua! In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
A iercosan a comentat pe 08 Octombrie 2018, 14:03
Buna am un nikon d 3100 care necesita schimbarea obturatorului. Care ar fi costurile. Multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 08 Octombrie 2018, 16:23
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra foto Nikon D3100 este de aproximativ 500 lei. Va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul oficial de service Nikon pentru diagnosticare tehnica: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Cristian B a comentat pe 05 Octombrie 2018, 01:26
Buna ziua, Exista posibilitate de reparare autofocus pe un Nikon 17-35 f2.8 ?? Cat ar costa aproximaxiv? Multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 05 Octombrie 2018, 13:41
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii motorului de focalizare al obiectivului 17-35mm f/2.8D IF-ED AF-S NIKKOR este de aproximativ 2700 lei. Cu stima
0
1
PETANEC a comentat pe 17 Octombrie 2018, 20:10
Iti iei altul mai bine :)
0
0
Dragos Andrei a comentat pe 04 Octombrie 2018, 21:06
Buna seara ! Detin un Nikon D600 si am intampinat o problema cu autofocusul de ceva timp. Am schimbat obiectivul si cand am apasat pe shutter, am observat ca nu mai focalizeaza automat. Am verficat daca aparatul nu era cumva pe modul manual de focalizare, dar din pacate nu era asa.. El se aude ca si cum ar vrea sa focalizeze, dar nu reuseste. Crede ..afiseaza tot comentariul
0
0
Service Nikon a comentat pe 05 Octombrie 2018, 13:38
Buna ziua domnule Dragos Andrei! Daca aparatul nu focalizeaza cu mai multe obiective va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul oficial de service Nikon conform procedurii de la inceputul acestei pagini. In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Cu stima
0
0
Catalin a comentat pe 01 Octombrie 2018, 13:32
Buna ziua. Am un Nikon D600 la care apare Err pe display si nu pot face poze, nu focalizează nimic.
0
0
Service Nikon a comentat pe 01 Octombrie 2018, 14:53
Buna ziua! In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Cojocaru Cristian a comentat pe 29 Septembrie 2018, 16:58
Buna ziua! Am un nikon D600 si am observat ca au aparut niste pete de ulei pe senzor, am intrat pe site-ul oficial nikon si in contul meu de utilizator am vazut ca exista posibilitatea de trimitere in service pentru curatire fara sa se perceapa taxe si voiam sa stiu daca acest lucru este in continuare valabil si adevarat si daca nu cat ar costa ?
0
0
Service Nikon a comentat pe 01 Octombrie 2018, 14:52
Buna ziua domnule Cojocaru Cristian! Este necesarea verificarea aparatului dumneavoastra in centrul de service http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. In cazul in care exista cost pentru curatarea aparatului dumneavoastra atunci acesta va fi de 90 lei. Cu stima
0
0
Balazs Fulop Attila a comentat pe 23 Septembrie 2018, 10:24
Buna ziua.Am un nikkor af-s70-300 4.5-5,6G cumparat sh.recent.Cand actionez inelul de zoom intre 100-135mm si in jur la 200mm in interiorul obiectivului (mai mult in partea frontala) se observa niste trepidatii si un zgomot(huruit)accentuat.Oare aceste probleme pot fi reparate si care ar fi costurile?Multumesc .
0
0
Service Nikon a comentat pe 25 Septembrie 2018, 09:49
Buna ziua domnule Balazs Fulop Attila! Costul estimativ al reparatiei obiectivului dumneavoastra se poate cuprinde intre aproximativ 350 lei si aproximativ 550 lei. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Claudiu Avramut a comentat pe 18 Septembrie 2018, 13:06
buna ziua! in urma unei cazaturi, vizorul lui nikon d3100 afiseaza imaginea distorsionat (aplecare spre dreapta). un exemplu, aici: http://oi65.tinypic.com/iddvyp.jpg mentionez ca fotografiile nu au aceasta problema si in modul liveview imaginea este corecta. se poate repara? daca da, cam care ar fi costul acestei reparatii?
0
0
Service Nikon a comentat pe 19 Septembrie 2018, 14:29
Buna ziua domnule Claudiu Avramut! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garant ..afiseaza tot comentariul
0
0
Nikon

Accesorii
Obiective
Aparate foto