Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a datelor

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, RESTART SERVICE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoiti sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi anumite servicii pe care vi le oferim va vor fi cerute informatii personale ca: nume, cod numeric personal, adresa de e-mail, adresa domiciliu, numar telefon. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar şi in cunoştinta de cauza transmiterea lor catre noi. 

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare pentru a avea posibilitatea obtinerii premiilor acordate in cadrul concursurilor realizate de RESTART SERVICE SRL, dar şi in scopul imbunatatirii produselor şi serviciilor noastre astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoasta şi pentru a va furniza noutati despre produsele şi serviciile oferite de noi. Refuzul dumneavoastra determina neutilizarea datelor pe care ni le-ati furnizat şi imposibilitatea oferirii serviciilor şi produselor la care ati fi indreptatiti. 

Informatiile inregistrate sunt folosite exclusiv de catre RESTART SERVICE SRL, nu pot fi vandute şi vor putea fi puse la dispozitia unor terte persoane cu informarea şi acceptul dumneavoastra prealabil. Conform datelor pe care le furnizati veti fi contactat(a) prin telefon, poşta sau e-mail. 

in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date (cu modificarile şi completarile ulterioare) şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti urmatoarele drepturi privind colectarea şi prelucrarea datelor personale: dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de informare (art.12), de acces la date (art.13), de opozitie (art.15), de a va adresa justitiei (art.18). Aceste drepturi pot fi exercitate in mod gratuit prin transmiterea unei cereri datate şi semnate la adresa: RESTART SERVICE SRL, Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, Sector 1, Bucureşti.

Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare. 
Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 
RESTART SERVICE SRL este inregistrat la ANSPDCP ca Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 22801.

Inscrierea la newsletter-ul Restart

 Prin inscrierea in baza noastra de date, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va va solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala in momentul abonarii la newsletter-ul Restart: 

  1. in mod obligatoriu, numele si prenumele dvs.;
  2. in mod obligatoriu, adresa de e-mail valida;
  3. in mod optional, un numar de telefon de contact valid;
  4. in mod optional, localitatea in care aveti domiciliul;
  5. in mod optional, adresa de corespondenta;
  6. in mod optional, data nasterii;
  7. in mod optional, genul dvs. ;
  8. in mod optional, in cazul in care va inregistrati in calitate de persoana juridica, CUI-ul companiei pe care o reprezentati;
  9. in mod optional, in cazul in care va inregistrati in calitate de persoana juridica, numarul de inregistrare al companiei pe care o reprezentati;
  10. in mod optional, in cazul in care va inregistrati in calitate de persoana juridica, functia pe care o detineti in cadrul companiei pe care o reprezentati.

Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizator este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte, intrebari si alte informatii accesibile de pe site-ul Restart.ro. Oricand veti dori, veti putea sa va dezabonati de la acest newsletter urmand instructiunile pe care le veti primi in ultima parte a fiecarui email. 

 Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul: 

  • nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate;
  • isi va rezerva dreptul de a va trimite informari prin email cu privire la oferte si lansari de produse conexe cu interesele dumneavoastra, din portofoliul SC RESTART SERVICE SRL, interese demonstrate prin achizitia de produse sau prin folosirea Website-ului;
  • nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control etc.); 
  • va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare, precum canale de comunicare protejate prin protocoale SSL, incriptate si protejate prin semnaturi digitale;
  • va folosi datele furnizate pentru a imbunatati procedura de client service, pentru a raspunde cerintelor si necesitatilor dvs.  si pentru a va oferi servicii cat mai eficiente;
  • vom utiliza informatiile furnizate pentru a personaliza experienta la utilizarea site-ului. Pentru acest lucru folosim datele agregate pe care ni le oferiti pentru a intelege cum utilizatorii, in calitate de grup, folosesc resursele si serviciile furnizate de site-ul nostru;
  • vom folosi datele pe care ni le oferiti pentru a imbunatati serviciile si produsele pe care vi le oferim prin intermediul acestui site. 

Orice modificare facuta acestui document va fi anuntata prin modificarea acestui document. SC RESTART SERVICE SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate oricand, fara a fi nevoie de a anunta in prealabil acest lucru. Va incurajam sa cititi periodic acest document pentru a fi informat cu privire la modul in care va protejam informatia pe care ne-o oferiti. Prin abonarea la baza noastra de date luati la cunostinta si acceptati faptul ca este in intregime responsabilitatea dvs. sa consultati periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a fi la curent cu actualizarile sale. 

 

 Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari legate de aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la:

SC RESTART SERVICE SRL

http://www.Restart.ro/

Str. Ocna Sibiului, nr.46-48, Sector 1, 014011, Bucuresti, Romania

 +40 21.316.82.00

 Adresa email: webmaster@restart.ro

 

 Acest document a fost actualizat pe data de 17.11.2016