Contact

Harta Restart Service
Vizualizeaza pe harta traseul optim
RESTART SERVICE
Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti
Email - solutie@restart.ro
Call Center
TEL - 021 313 45 66
LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00
(asistenta robot telefonic non-stop)
Receptie Service
LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00
Pentru a fi mai accesibili clientilor nostri, ne face placere sa va anuntam ca sediul centrului de service s-a mutat la adresa Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti, începând cu data de 4 februarie 2019. Toate produsele vor fi receptionate la noua adresa. De asemenea, începând cu aceeasi data, expedierea produselor aflate în garantie sau în postgarantie catre centrul de service se va face la noua locatie prin noul curier agreat, Fan Courier. Va stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare la adresa de email solutie@restart.ro sau la tel. 021 313 45 66.
Va multumim!
Contacteaza-ne!
Intra in contact cu un operator Restart Service, care va raspunde in cel mai scurt timp la mesajul tau! Daca produsul tau are nevoie de reparatii sau alte servicii mentenanta, vom avea nevoie de mai multe date pentru a-ti raspunde la intrebari. Te rugam sa completezi o cerere service
* Nume
* Email
* Departament
Inainte de a ne trimite mesajul tau, iti recomandam sa consulti sectiunea de intrebari frecvente. De multe ori, raspunsul la intrebarile sau problemele tale se poate afla chiar acolo. Iti multumim!
Mesaj
* Cod securitate
* Date obligatorii